Създаване, собственост и основен предмет на дейност.

Фирма „Джела – Н.Д.” ЕООД е основана през 1992г. като ЕТ „Джела – Николай Димитров“, която през 2002г. преминава в настоящето търговско дружество. Благодарение на дългогодишния си опит, стремежа да предлага качествена продукция и да се усъвършенства,  фирма „Джела – Н.Д.” ЕООД е успяла да утвърди и запази и до днес доброто си име на пазара.

За да осигурим високото качество на нашите продукти ние използваме чисти и здравословни суровини, високопроизводителна и съвременна техника от доказани европейски производители, както и квалифицирани в областта на храните служители. Въведени са необходимите условия и организация при осъществяване на производствените дейности за минимизиране на риска от замърсяване и/или заразяване на произвежданите продукти. “ДЖЕЛА – Н.Д.” ЕООД е внедрила за своето производство система за контрол и анализ на критични точки НАССР /Hazard Analysis Critical Control Points/ и работи в съответствие с добрите производствени практики /GMP/.

Основни направления в дейността на фирмата са:

  • Производство и търговия на хляб и хлебни изделия произвеждаме както стандартни традиционни хлябове, така и различни видове специални хлябове. Хлябовете се произвеждат с висококачествени суровини, като за специалните хлябове използваме поръски от качествени европейски и български зърнени миксове.
  • Производство и търговия на тестени изделия – в тази група ние поставяме продукти за масова консумация, с голямо разнообразие и висока разпространеност на пазара. Това са закуски, козунаци, обредни пити, сандвичи, блатове и др.
  • Производство и търговия на полуфабрикати и дълбоко замразени продукти – под „полуфабрикати” ние разбираме истински продукти, приготвени от висококачествени свежи пресни продукти. След приготвяне на полуготовият продукт, той се замразява по специална технология, така че да се запази истинският първоначален вкус на изделието. През последните години една от най-успешните ни продукции са дълбоко замразените изделия. Това са продукти, приготвени от изцяло пресни и свежи суровини. Ние използваме специална техника за замразяване с цел да запазим оригиналния вкус на изделието. Акцент в дълбоко замразените продукти са малки хлебчета, специални хлябове и кетъринг продукти
  • Производство и търговия на сладкарски изделия – в произвежданите сладкарски изделия се влагат качествени европейски и български суровини, поради което са единствени по своя вкус и качество. Произвеждат се ежедневно и се реализират както в търговската мрежа, така и в собствената кафе – сладкарница „Трокадеро“
    .
  • Кафе-сладкарница „Трокадеро“ зареждана със собствена продукция

Кафе-сладкарница „Трокадеро“

Нашата кафе-сладкарница е с приятен интериор, предразполагащ към вкусните хлебни и сладкарски изкушения. Тя е единствена по рода си в града и региона с невероятно богатия си асортимент от хлебни, сладкарски изделия и торти.

За повече информация, моля не се колебайте да ни пишете или да се свържете с нас по телефона.

Кафе-сладкарница „Трокадеро“

Нашата кафе-сладкарница е с приятен интериор, предразполагащ към вкусните хлебни и сладкарски изкушения. Тя е единствена по рода си в града и региона с невероятно богатия си асортимент от хлебни, сладкарски изделия и торти.

За повече информация, моля не се колебайте да ни пишете или да се свържете с нас по телефона.

Работно време:
от Понеделник до Петък: от 07.00ч до 19.30ч
Събота – Неделя: от 07.00ч до 16.00ч

Кафе-сладкарница „Трокадеро“:
6000 Стара Загора
бул. „Цар Симеон Велики“ № 67
тел.: 042 95 95 15

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.